Όλα ξεκίνησαν την εποχή των Μάγια. Περίπου από το 600 π.Χ. υπάρχουν αρχαιολογικά τεκμηριωμένες καλλιέργειες κακαόδεντρων στην περιοχή τους. Πολύ σύντομα άρχισε να διαδίδεται η παραγωγή ροφήματος κακάο. Οι ιδιότητες του πολύτιμου καρπού θεωρούνταν για τον ανθρώπινο οργανισμό μοναδικές για τα οφέλη που προσέφεραν, ακόμα και "μαγικές".

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η Βισό δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1989. Ξεκινήσαμε σαν μια μικρή βιοτεχνία σοκολάτας, που αργότερα επεκτάθηκε και στον χώρο του μάρτζιπαν, χώρο ανεξερεύνητο έως τότε στην Ελλάδα.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ